HTML

zenei tippek

Zene ajánló, avagy szerintem mit mikor érdemes hallgatni:)Többféle stílus, magyar, külföldi zenék régiek és újak vegyesen.

Friss topikok

Linkblog

Whitney Houston emlékére

2012.03.05. 19:17 J357

Szeretem a dalait, nagyon jó hangja volt, de valamiért sose írtam eddig róla.

Kár, hogy a halálhírekor ismét bulvárhírek tömkelege látott róla napvilágot,illetve csak a több mint testőr filmet c. emlegették, holott szerencsére  Whitney Houston az a díva, akinek rengeteg slágere született, hacsak a válogatás lemezét nézzük: 2 CD-t tesznek ki az összeválogatott slágerek, és jó néhány ismert dal ki is maradt az anyagból.Ráadásul inkább dalai kapcsán beszéltek róla (bár drogproblémái voltak 2000 után), és ha jól tudom ellentétben sok mai illetve sok idősebb énekesnővel, színésznővel Whitney sosem villantott, sosem került címlapra románcaival, viszont 6 Grammyt gyűjtött be pályafutása során...

Szóval az I will always love you c. dalon kívül most pl. kapásból az alábbiak jutnak eszembe:

I want to dance with somebody

Didnt we almost have it all

All the man I need

I'm every women

Greatest love

One moment in time

If you believe

My love is your love

I'm your baby tonight

 

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://zeneitippek.blog.hu/api/trackback/id/tr504291094

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása